Terug naar overzicht

Nationale Voorleesdagen

August houdt niet van verrassingen. Suus is dol op rennen, springen en wilde dingen doen, terwijl August het liefst leest, luiert en mooie dingen maakt. Augusts fantasie gaat met hem op de loop. Hij bedenkt de meest verschrikkelijke situaties waarmee Suus hem zou kunnen verrassen. Maar de werkelijkheid pakt anders uit… En net als je denkt dat het verhaal is afgelopen, weet Miriam Bos er nog één laatste draai aan te geven. Miriam Bos tekent en schildert een kleurig bos waar je direct zelf rond wilt lopen. Iedere spread lijkt wel een poster. De kleuren spatten van de bladzijden, net als de vriendschap tussen August en Suus. En één ding is duidelijk: Suus kent August beter dan hij denkt.

Op donderdag 16 November 2023 ben je als, pedagogisch medewerker en leerkracht van groep 1/2, van harte welkom bij de gratis inspiratiebijeenkomst over dit prentenboek.

Er staan inspirerende workshops op het menu. We delen tips, ervaringen en ideeën die je tijdens de Nationale Voorleesdagen direct in de praktijk toe kunt passen. Het is een aanrader om van tevoren het boek al een keer gelezen te hebben.

Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Inloop is vanaf 18.15 uur. Na afloop krijgt iedere deelnemer een uitwerking mee van verschillende activiteiten rondom het boek. 

Informatie
Code
Inspiratie avond Gaat door
Wijk
Centrum
Activiteit
Bijeenkomst
Tijdstip
donderdag 16 nov 2023 18:15 - 21:30
Locatie
Rozet Presikhaaf